Видео

Рекламни спотови

Земете дел од природата 1


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Земете дел од природата 2


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Земете дел од природата 3


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Пела Роса Наградна Игра


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Пела Роса новогодишен спот


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Пела Роса

Земете дел од природата...


Без физички, хемиски и биолошки ризици за нејзиниот квалитет, со применетиот НАССАР систем, Пела Роса останува неприкосновено најчистата вода во Македонија по светски стандарди....


Контактирајте со нас: