Дистрибутери

Список на овластени дистрибутери


Име на фирма Град Адреса Телефон
Бул Трејд Скопје 02/2529544; 075 468002
Пеко Мес Куманово Бајрам шабани 138 031/452008
Лобико Ком Крива Паланка Маршал Тито ББ 075 469685
Марк Дел Делчево Браќа Миладинови 5 033/411809
Мирола Св.Николе 043/232679
Елен – М Велес Ленинова 11 043/235022
Ал – Гок Кавадарци 070 324225
Зафир Гевгелија Индустриска ББ 075 621721
Рос Трејд Прилеп Пеце Котески ББ 048/414844
Графомак Кичево Бул. Ослободување 39 045/226224
Алма – Џо Гостивар Никола Парапунов 107 042/241000
Милано МСА Тетово 29-ти Ноември 42 044/529692
ДИВ Охрид Рашанец ББ 046/231055

Пела Роса

Земете дел од природата...


Без физички, хемиски и биолошки ризици за нејзиниот квалитет, со применетиот НАССАР систем, Пела Роса останува неприкосновено најчистата вода во Македонија по светски стандарди....


Контактирајте со нас: